Translate

diumenge, 19 d’octubre del 2014

Tana de nou

He anat de Toamasina a Tana en un vehícle modern, no m ho podia creure he viatjat en un minibús en el que cadascú tenia assignat un seient, estava net i els passadissos no estaven ocupats per banquetes.
He passat aquí a Tana el diumenge ja que els dies de festa la vida va al ralentí i m ha fet por haver d'esperar molta estona a l'estació de taxi brouse per marxar.
Ha anat be, als carrers del centre hi havia un gran 
I fascinant mercat dominical, les botigues estaven tancades, els venedors i venedores exposaven les seves mercaderies al terra damunt de mantes.
Hi havia de tot, es a dir, fruites, verdures, carn, roba nova, de segona mà, articles per la casa, petits electrodomèstics, material elèctric, telèfons, paradetes de menjar, suc per beure i moltes coses més.
Com sempre que veig un mercat en aquest país em sorpren la varietat de verdures que tenen, pastanagues, boniatos, patates, enciam diferent del nostre, remolaxa, pesols, mongetes, badocs, i moltes fulles tipus espinacs. 
Avui de fruites he vist molts mangos, corosols, maduixes i mores de moreres a més de les que es troben tot l'any, pinyes, papaies i plàtans.
Tana es una ciutat bonica i en aquest moments està encara més maca, la gran avinguda de la Independència, al voltant del llac i altres carrers estan plens de jacadandes que en aquests moments estan en plena floraciò.
Per contra és una ciutat molt perillosa i val mès no portar joies, ni càmeres ni res que cridi l'atenciò de possibles lladregots.
Al centre hi ha algunes pastisseria-cafeteria-gelateries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada